TRÄNING PÅ DANSVERKSTAN
 
 
NYHETER     OM OSS     KURSER / BOKA     LÄRARE     ZUMBA&TRÄNING     TÄVLINGSDANS
 

All bokning till pass sker via TimeCenter:
Zumba Basic
Perfekt för alla och varje kropp!
Här blandas låg intensitet och hög intensitet träning. Svettigt och roligt. Kalori förbrännande zumbaklass i latino rytmer. Super effektivt och energifyllt pass för hela kroppen.
Zumba Gold
Perfekt för aktiva äldre eller de som vill ta det lite lugnare. Gold är en modifierad Zumba klass på en lägre intensitet. Lätt att följa Zumba koreografin som fokuserar på balans, rörelseomfång och samordning. Fokus på hjärt-, muskulös luftkonditionering, flexibilitet och balans!
BarreWork
Ingen dansarerfarenhet krävs för denna klass men den ger dig en dansarkropp utan att ta ett danssteg! Dansare är kända för att ha starka ben, rumpa, mage och rygg. Med hjälp av bl.a en balettstång och de traditionella balettövningarna så tränar vi upp dessa muskelgrupper. Du stärker din kropp, får bättre hållning och balans. Klassen är väldigt effektiv och du behöver inte ha tränat innan för att kunna tillgodose övningarna, det är enkelt men tufft då muskeln får jobba/pumpa tills en brännande känsla uppstår i muskeln för att sedan stretchas ut. Fast kropp med långa tonande muskler.
DanceWork
Passar alla som gillar dans och musik. Det är stor variation, enkelt och kul. Du märker inte hur du helt plötsligt gör coola danssteg med partyfeeling och samtidigt tränar igenom kroppen, utan upplever det mer som glädje och kul.